Menukaart
Een zorgvuldig geselecteerde gerechten
Maandelijks menu
3-gangen €42,50 | 4-gangen €51,50 | 5-gangen €60,50
- Voorgerecht
Gerookte eend, radicchio, bramenvinaigrette, cantharel, balsamico
- Tussengerecht
Risotto, venkel, saffraan, kapperappel en taggiasche olijf
- Hoofdgerecht
Reebiefstuk van de bout, Hollandaise, pompoen, crème van gepofte ui
- Nagerecht
Petit grand dessert
- Kindergerechten
Voor kinderen hebben we wisselende gerechten. We hebben altijd huisgemaakte frites in huis. We kunnen daar een heerlijk witvisje of bieftukje bij bakken. Vaak is ook pasta mogelijk. Of een kipburger. Vraag vooral naar de dagelijks wisselende mogelijkheden.
Voorgerechten
- Steak tartaar 16,50
met gepocheerd ei en Parmezaanse kaas
- Zeeuwse tafeloesters 22,50
Half dozijn, mignonette of gegratineerd
- Charcuterie 16,50
espinata romana, speck, pata negra, rillette van eend
Tussengerechten/ warme voorgerechten
- Kreeftenbisque 16,50
met garnalenkroketjes en dragonmayonaise
- Hollandse wijngaardslakken 14,50
vadouvanboter, zuurdesembrood
- Risotto 14,50
venkel, saffraan, kapperappel en taggiasche olijf (vegetarisch)
Hoofdgerechten
- Bavette van de houtskoolgrill 28,50
bonne femme, jus van sjalot, eekhoorntjesbrood
- Noordzee schol 27,50
venkel, pommodori, basilicum, beurre blanc
- Ravioli brassato 32,50
met gebakken eendenlever en rode wijn jus (kan ook als voorgerecht €17,50)
- Ravioli van pompoen en amaretti 32,50
Parmezaanse kaas, geroosterde amandel en eekhoorntjesbrood (vegetarisch) (kan ook al voorgerecht €14,50)
Desserts
- Abrikozenkruimeltaartje 10,50
pistache ijs, jasmijnthee, crème suisse
- Citroen mergengue 10,50
en bourbonvanille ijs met warme mokka
- Selectie Europese boerderijkazen 14,50
met confituur en notenbrood
- Het dessert 10,50
van het wisselende menu kan ook los gekozen worden