Koken wordt nog leuker met tips en trics van professionals. Én met bijzondere ingrediënten!

Doe mee met onze gezellige en smakelijke online Kookworkshop! Geschikt voor iedereen. Via Zoom. Die organiseren wij in samenwerking met Han en Saskia Lammers van PUURGroenten (www.puurgroenten.nl)

PUURgroenten teelt mini- en microgroenten, groenten, kruiden, eetbare bloemen, zilte groenten; decoratief maar vooral als toevoeging op het totale gerecht.

Hoe werkt het?

 • U maakt van te voren een keuze tussen een menu met visgerechten en een menu met vleesgerechten. (Het is aan te raden om per gezelschap dezelfde keuze te maken. Vanwege het aantal handelingen)
 • Het begint met een box met ingrediënten van Restaurant ’t Eethuysje en PUURGroenten. Bij u thuis. Plus een handleiding op papier.
  We bezorgen in Castricum en Bakkum. Woont u daarbuiten, dan graag zelf afhalen.
 • U ontvangt van ons een link voor een ‘Zoom meeting’ en u krijgt uiteraard instructies hoe dit werkt. Het is niet ingewikkeld en u kunt altijd bellen, als het niet duidelijk is.
 • Vanaf 18 uur gaan we beginnen. U logt in via Zoom.
  Wij doen dat ook.
  We hebben die avond twee presentatoren:
  Han Lammers, de eigenaar van PUURGroenten, die u alles kan vertellen over de minigroenten, kruiden en eetbare bloemen die bij de gerechten zijn gekozen.
  En Michiel, de chef-kok van Restaurant ’t Eethuysje, die met u (en alle andere deelnemers) tegelijk de gerechten gaat bereiden en de borden opmaken. En u krijgt tussendoor de tijd om ook van de gerechten te genieten.

Zowel Han als Michiel hebben er erg veel zin in en gaan hun best doen om (weliswaar op afstand) iets heel lekkers bij u op tafel te krijgen.

Wat kost het?
Kookworkshop & culinair vier-gangen-menu: €39,50 per persoon

We gaan vooral met elkaar plezier hebben, koken, proeven en genieten!

Deelnemen?
Stuur een e-mail naar info@eethuysje.nl

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *