Restaurantmenu (zie voor het thuismenu: www.eethuysje.nl/thuis)
Zie voor het thuismenu: eethuysje.nl/thuis
Elke maand serveren wij een speciaal menu, geïnspireerd op de seizoenen.
Geniet nu van ons bijzondere en smaakvolle drie-gangen-diner voor €36,50
(natuurlijk kunt u dit uitbreiden naar een 4-gangen a € 44,00 of 5-gangen menu a € 51,50.
Desgewenst met bijpassend wijnadvies)
.
Maandelijks wisselend drie-gangen menu.
Keuze tussen drie voorgerechten
Rouleau van pata negra ham en kreeft, kabeljauwwangetjes in tempura en kreeftenmayonaise
Tagliata “Italiaanse steaksalade” met rucolacrème, krokant van Parmezaanse kaas en oude balsamico
Geroosterde tartine met crème van aubergine, buffelmozzarella, trostomaat en pijnboompitKeuze tussen drie hoofdgerechten
Wilde heilbot met riso venere, wilde gamba, boksoi en vadouvansaus
USA-steak, runderstoofje met merg en groene kruiden, kastanjedauphine, gesmoorde prei en bearnaise saus
Pompoenravioli met gepofte ui, gorgonzola dolce, gerookte knolselderij en rozemarijnroomKeuze tussen drie nagerechten
Passievruchtentaartje, roomijs van witte chocolade en kokos met limoencurd
Verschillende bereidingen van chocolade met duindoornsorbetijs en fudge
Bread&butter cake met koffie en specerijen, mascarponeijs en mandarijnencompote
Voorgerechten
-
€ 3,00
Dagverse oesters van het seizoen, per stuk
-
menu
Rouleau van pata negra ham en kreeft, kabeljauwwangetjes in tempura en kreeftenmayonaise
-
menu
Tagliata “Italiaanse steaksalade” met rucolacrème, krokant van Parmezaanse kaas en oude balsamico
-
menu
Geroosterde tartine met crème van aubergine, buffelmozzarella, trostomaat en pijnboompit
Tussengerechten
-
menu meerprijs
Zachtgegaarde reebout met geroosterde coquilles, schuim van eekhoorntjesbrood en macadamianoot
-
menu meerprijs
Escabeche van rode poon met mossel, saffraan-beurre-blanc en artisjok
Hoofdgerechten
-
menu
Wilde heilbot met riso venere, wilde gamba, boksoi en vadouvansaus
-
menu
USA-steak, runderstoofje met merg en groene kruiden, kastanjedauphine, gesmoorde prei en bearnaise saus
-
menu
Pompoenravioli met gepofte ui, gorgonzola dolce, gerookte knolselderij en rozemarijnroom
Desserts
-
menu
Passievruchtentaartje, roomijs van witte chocolade en kokos met limoencurd
-
menu
Verschillende bereidingen van chocolade met duindoornsorbetijs en fudge
-
menu
Bread&butter cake met koffie en specerijen, mascarponeijs en mandarijnencompote
-
menu meerprijs
Selectie van Europese boerderijkazen met huisgemaakt vijgenbrood en appelhazelnootbrood