17 jan 2019
donderdag, januari 17, 2019

Kerstdiner menu 2019

0 reacties

Kerst 2019 Dineren in ultieme kerstsfeer

Op 25 en 26 december serveren wij een tongstrelend 5-gangen-kerstdiner
(plus vooraf een amuse) voor €64,50 per persoon.

Onze koks hebben weer een heerlijk en feestelijk kerstmenu samengesteld:

Voorgerecht:

Rode mulfilet met pomodori-tomaat, salsa verde, luchtige rouille, bouillabaisekrokant en Gruyère kaas

Tussengerecht:

Tartaar van zeebaars met langoustine, tandoori-yoghurt, gepofte rijst en zoetzure groenten

Tussengerecht:

Lichtgerookte Anjouduif met choggiabiet, truffelbrioche en jus van duif met zoethout

Hoofdgerecht:

Reebiefstuk met hete bliksem, gekonfijte groene kool, hertenpeper en jus met balsamico en braam

Optioneel (€ 8,50 extra):

Kleine kerstselectie van boerderij-kazen met huisgemaakt vijgenbrood en appelhazelnootbrood

Nagerecht:

Dessert Noël; een feestelijk dessert met verschillende bereidingen van chocolade, kweepeer en amandel

We zijn ook open op kerstavond, dinsdag 24 december. Dan is het zowel mogelijk om a la carte te eten, als alvast gerechten te kiezen van het kerstmenu.

Kom ook culinair genieten in gezellige kerstsfeer!

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *