Rouleau van pata negra ham en kreeft, kabeljauwwangetjes in tempura en kreeftenmayonaise
Wilde heilbot met riso venere, wilde gamba, boksoi en vadouvansaus
Passievruchtentaartje, roomijs van witte chocolade en kokos met limoencurd
Dagverse oesters van het seizoen, per stuk
Rouleau van pata negra ham en kreeft, kabeljauwwangetjes in tempura en kreeftenmayonaise
Tagliata “Italiaanse steaksalade” met rucolacrème, krokant van Parmezaanse kaas en oude balsamico
Geroosterde tartine met crème van aubergine, buffelmozzarella, trostomaat en pijnboompit
Zachtgegaarde reebout met geroosterde coquilles, schuim van eekhoorntjesbrood en macadamianoot
Escabeche van rode poon met mossel, saffraan-beurre-blanc en artisjok
Wilde heilbot met riso venere, wilde gamba, boksoi en vadouvansaus
USA-steak, runderstoofje met merg en groene kruiden, kastanjedauphine, gesmoorde prei en bearnaise saus
Pompoenravioli met gepofte ui, gorgonzola dolce, gerookte knolselderij en rozemarijnroom
Passievruchtentaartje, roomijs van witte chocolade en kokos met limoencurd
Verschillende bereidingen van chocolade met duindoornsorbetijs en fudge
Bread&butter cake met koffie en specerijen, mascarponeijs en mandarijnencompote
Selectie van Europese boerderijkazen met huisgemaakt vijgenbrood en appelhazelnootbrood