Zie voor het thuismenu: eethuysje.nl/thuis






Elke maand serveren wij een speciaal menu, geïnspireerd op de seizoenen.

Geniet nu van ons bijzondere en smaakvolle drie-gangen-diner voor €36,50
(natuurlijk kunt u dit uitbreiden naar een 4-gangen a € 44,00 of 5-gangen menu a € 51,50.
Desgewenst met bijpassend wijnadvies)
.

Maandelijks wisselend drie-gangen menu.

  • Keuze tussen drie voorgerechten

    Rouleau van pata negra ham en kreeft, kabeljauwwangetjes in tempura en kreeftenmayonaise


    Tagliata “Italiaanse steaksalade” met rucolacrème, krokant van Parmezaanse kaas en oude balsamico
    Geroosterde tartine met crème van aubergine, buffelmozzarella, trostomaat en pijnboompit

  • Keuze tussen drie hoofdgerechten

    Wilde heilbot met riso venere, wilde gamba, boksoi en vadouvansaus


    USA-steak, runderstoofje met merg en groene kruiden, kastanjedauphine, gesmoorde prei en bearnaise saus
    Pompoenravioli met gepofte ui, gorgonzola dolce, gerookte knolselderij en rozemarijnroom

  • Keuze tussen drie nagerechten

    Passievruchtentaartje, roomijs van witte chocolade en kokos met limoencurd


    Verschillende bereidingen van chocolade met duindoornsorbetijs en fudge
    Bread&butter cake met koffie en specerijen, mascarponeijs en mandarijnencompote

Voorgerechten

  • € 3,00

    Dagverse oesters van het seizoen, per stuk

  • menu

    Rouleau van pata negra ham en kreeft, kabeljauwwangetjes in tempura en kreeftenmayonaise

  • menu

    Tagliata “Italiaanse steaksalade” met rucolacrème, krokant van Parmezaanse kaas en oude balsamico

  • menu

    Geroosterde tartine met crème van aubergine, buffelmozzarella, trostomaat en pijnboompit

Tussengerechten

  • menu meerprijs

    Zachtgegaarde reebout met geroosterde coquilles, schuim van eekhoorntjesbrood en macadamianoot

  • menu meerprijs

    Escabeche van rode poon met mossel, saffraan-beurre-blanc en artisjok


Hoofdgerechten

  • menu

    Wilde heilbot met riso venere, wilde gamba, boksoi en vadouvansaus

  • menu

    USA-steak, runderstoofje met merg en groene kruiden, kastanjedauphine, gesmoorde prei en bearnaise saus

  • menu

    Pompoenravioli met gepofte ui, gorgonzola dolce, gerookte knolselderij en rozemarijnroom

Desserts

  • menu

    Passievruchtentaartje, roomijs van witte chocolade en kokos met limoencurd

  • menu

    Verschillende bereidingen van chocolade met duindoornsorbetijs en fudge

  • menu

    Bread&butter cake met koffie en specerijen, mascarponeijs en mandarijnencompote

  • menu meerprijs

    Selectie van Europese boerderijkazen met huisgemaakt vijgenbrood en appelhazelnootbrood

Print